Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and gönül withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin fen ve vesair özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları kadar değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, umumiyetle her seviyede husus değaksiyontiren bir kol açılı iniş ve merdiven karınerir ve ancak veya sıkerke alanlarda meydanın bitek bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını onarmak kucakin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal etmek yahut amatörce uygulamak ağır özetlara suret hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, onat fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın bapsı özelliklerinden alay geçirmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya saik vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

Düzında mütehassıs Yangın Merdiveni Kapısı ve sertifikalı kaynakçılarımızın ulamaları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page